Hulshof Royal Class
zakenvervoer

Saterslostraat 37
7597 LP Saasveld
: 074 349 40 07

info@hulshof-royalclass.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

 

Member of
DVG


Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen. Geruisloos, een moderne inrichting en optimaal comfort zijn bij de keuze van doorslaggevend belang. Bovendien houden wij rekening met het milieu doordat onze wagens gunstige energielabels hebben.

Ons wagenpark bestaat uit wagens en bussen die representatief zijn, comfortabel en voorzien van hoogwaardige klimaatbeheersing. De inrichting is naast luxe ook afgestemd op efficiency. In onze bussen met royale stoelen, is het mogelijk om tijdens de rit te overleggen of te werken. Dat geldt ook voor onze personenwagens: de achterbank is in feite een mobiel kantoor inclusief een verstelbare tafel voor de laptop.

Wat andere mensen zochten: airportservice, chauffeursdiensten, exclusief directievervoer, exclusief personenvervoer, exclusief zakenvervoer, groeps personenvervoer, luxe bussen zakenvervoer, luxe directievervoer, luxe personenvervoer, zakelijk personenvervoer