Hulshof Royal Class
zakenvervoer

Saterslostraat 37
7597 LP Saasveld
: 074 349 40 07

info@hulshof-royalclass.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

 

Member of
DVG


Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

In alle gevallen ligt de kracht van Hulshof Royal Class in een betrouwbaar en veilig vervoer van u en uw medewerkers, gasten of relaties. Onze service gaat daarom ook verder dan vervoer alleen. Passend bij uw uitstraling en corporate identity bieden wij een breed palet met diensten, gericht op uw doelstellingen. Dat kan individueel zijn, maar ook in groepsverband. Van een rit naar één bestemming tot het bezoeken van meerdere bestemmingen op één dag. Hulshof Royal Class past zich aan. In afstand, tijd en locatie en met vorstelijk comfort en luxe.

Wat andere mensen zochten: airportservice, chauffeursdiensten, exclusief directievervoer, exclusief personenvervoer, exclusief zakenvervoer, groeps personenvervoer, luxe bussen zakenvervoer, luxe directievervoer, luxe personenvervoer, zakelijk personenvervoer