Hulshof Royal Class
zakenvervoer

Saterslostraat 37
7597 LP Saasveld
: 074 349 40 07

info@hulshof-royalclass.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

 

Member of
DVG

Hulshof Royal Class

Luxe personenbussen

Wilt u met een groep vergaderen, werken, actiepunten doorspreken of gewoon relaxen en een goed gesprek hebben? Maar wilt u tegelijkertijdook vervoerd worden, terwijl u zelf niet hoeft te rijden en zo alle aandacht kunt hebben voor de rest van de groep? Dan kunt u bij Hulshof Royal Class terecht. U gaat naar ons voor luxe personenbussen, waarin onze professionele buschauffeur u naar de plaats van bestemming brengt.

Luxe personenbussen

De luxe personenbussen zijn een soort verlengstuk van uw kantoor. U kunt even geconcentreerd en efficiŽnt werken in onze bussen als op uw eigen werkplek. De personenbussen zijn bieden het grootste comfort, onze chauffeurs zijn integer en rijden altijd veilig.

Eenvoudig en comfortabel vervoer in de luxe personenbussen van Hulshof Royal Class!

U kunt ook individueel door Hulshof Royal Class vervoerd worden. U kunt bij ons niet alleen voor het huren van luxe personenbussen terecht: we hebben een uitgebreid wagenpark, waardoor we altijd aan uw verlangens kunnen voldoen. Al onze personenauto's en -bussen hebben een zeer gunstig energielabel, waardoor ook wij ons steentje bijdragen aan het milieu.

Zoekt u een bedrijf dat uitstekende service combineert met het snelste en veiligste vervoer, en waarbij u tijdens de reis ongestoord kunt werken? Neem dan contact op met Hulshof Royal Class, om te zien wat wij voor u kunnen doen. Een exclusieve rij-ervaring beleeft u in de luxe personenbussen van Hulshof Royal Class, of in een andere auto of bus van ons bedrijf.

Wat andere mensen zochten: airportservice, chauffeursdiensten, exclusief directievervoer, exclusief personenvervoer, exclusief zakenvervoer, groeps personenvervoer, luxe bussen zakenvervoer, luxe directievervoer, luxe personenvervoer, zakelijk personenvervoer, compacte personenbussen, luxe personenbussen, midi touringcar kleine compacte bussen, vergaderbus, vergaderen in de bus