Hulshof Royal Class
zakenvervoer

Saterslostraat 37
7597 LP Saasveld
: 074 349 40 07

info@hulshof-royalclass.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

 

Member of
DVG


Hulshof Royal Class biedt een nieuwe dimensie in personenvervoer op executive niveau. Zowel individueel als voor meerdere personen en grotere groepen. Luxueus en comfortabel. Met optimale service en uitstraling en afgestemd op uw wensen.

Met onze persoonlijke dienstverlening en ons functionele, luxueuze wagenpark stellen wij onze gasten in staat om de reistijd optimaal te benutten. Individueel, zodat u tijdens de autorit belangrijke stukken kunt doornemen, kunt telefoneren of andere agendapunten kunt afwerken. In groepsverband is het mogelijk in onze auto’s te vergaderen, te praten of te werken. In alle gevallen wordt reistijd op deze manier nuttig besteed. Zowel individueel als in groepsverband. Uitgangspunt voor Hulshof Royal Class is daarbij altijd integriteit, veiligheid en efficiency. Tot in elk detail en op ieder moment. En altijd op tijd.

Wat andere mensen zochten: airportservice, chauffeursdiensten, exclusief directievervoer, exclusief personenvervoer, exclusief zakenvervoer, groeps personenvervoer, luxe bussen zakenvervoer, luxe directievervoer, luxe personenvervoer, zakelijk personenvervoer, compacte personenbussen, luxe personenbussen, midi touringcar kleine compacte bussen, vergaderbus, vergaderen in de bus