Hulshof Royal Class
zakenvervoer

Saterslostraat 37
7597 LP Saasveld
: 074 349 40 07

info@hulshof-royalclass.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

 

Member of
DVG

Hulshof Royal Class

Compacte personenbussen

Bent u op zoek naar een manier om een vergadering te plegen met een groep mensen die tegelijk naar dezelfde plaats vervoerd moeten worden? Dan is het huren van compacte personenbussen bij Hulshof Royal Class een goede optie. In onze personenbussen heeft u de mogelijkheid om agendapunten zorgvuldig door te spreken, nieuwe beleidslijnen te bespreken of andere gesprekken te voeren. De chauffeurs van Hulshof Royal Class zijn integer en zeer professioneel.

Compacte personenbussen

De compacte personenbussen van Hulshof Royal Class zijn voor talloze doeleinden geschikt: niet alleen voor een vergadering met uw bestaande team, maar ook om met internationale partners zaken te doen. Dankzij de goede voorzieningen in de bussen is het geen probleem om tijdens het mobiel vergaderen met laptops te werken, en kunt u net als in uw eigen werkruimte de tijd effectief besteden. De compacte personenbussen zijn zeer representatief.

Wij vinden het belangrijk dat:

  • U altijd veilig naar uw eindpunt wordt gebracht en u zich geen zorgen hoeft te maken over de reis op zich
  • U efficiŽnt en rustig aan de slag kunt in onze compacte personenbussen alsof u in uw eigen kantoor bent
  • Uw wensen zo goed mogelijk gehonoreerd worden bij ons bedrijf: klantvriendelijkheid staat bij Hulshof Royal Class hoog in het vaandel

Wanneer u dus voor een klantgericht bedrijf wilt kiezen dat u een veilige rit naar uw bestemming garandeert terwijl u rustig aan het werk bent, dan gaat u voor Hulshof Royal Class. U kunt altijd even bellen om met ons te bespreken wat u van onze compacte personenbussen verlangt: we doen altijd ons uiterste best voor de klant!

Wat andere mensen zochten: airportservice, chauffeursdiensten, exclusief directievervoer, exclusief personenvervoer, exclusief zakenvervoer, groeps personenvervoer, luxe bussen zakenvervoer, luxe directievervoer, luxe personenvervoer, zakelijk personenvervoer, compacte personenbussen, luxe personenbussen, midi touringcar kleine compacte bussen, vergaderbus, vergaderen in de bus